Policajti chytili zlodeja.Dvaja chlapci ukradli nerezové čerpadlo a súčiastky.Poliak kradol vo vranovskom obchodnom dome.Z obchodu ukradli štyri bicykle.Z auta ukradli žiarovky a baterky.

15.12.2010 Celý región

Policajti chytili zlodeja: Z prečinu krádeže obvinili včera vranovskí policajti 25 ročného muža z obce Bačkov, okr. Trebišov.
Obvinený muž prišiel počas pondelkového dopoludnia do jedného z vranovských barov. V nestráženej chvíli využil nepozornosť čašníčky a z peňaženky ktorá bola položená pod barovým pultom ukradol peniaze a stravné lístky. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 648,70€.

Dvaja chlapci ukradli nerezové čerpadlo a súčiastky:
Policajti z Kapušian obvinili včera z prečinu krádeže 17 ročného chlapca z Kapušian a 19 ročného chlapca z Hanušoviec n/Topľou.
Obaja obvinení v pondelok 13.12.2010 v čase okolo 21:00 h vošli do budovy istej firmy v Kapušanoch. Zo zadnej strany, ktorá je oplotená, urobili dieru v oplotení a následne z objektu ukradli náhradné nerezové súčiastky a nerezové čerpadlo. Poškodenej firme tak spôsobili škodu 2 000. - €.

Poliak kradol vo vranovskom obchodnom dome:
27 ročného Poliaka obvinili včera z prečinu krádeže vranovskí policajti.
V utorok 14. 12. 2010 v čase okolo 11:13 h prišiel obvinený do jedného z vranovských obchodných domov. Na oddelení s alkoholom vybral z regálov dve fľaše alkoholu a na oddelení s auto doplnkami dva zimné autosety. Tieto veci si vložil do batoha a bez zaplatenia prešiel cez pokladničnú zónu. Tu ho však zastavil pracovník bezpečnostnej služby, na ktorého výzvu veci vybral a vrátil. Hodnota ukradnutých vecí bola 16,08 €. V predchádzajúci 12 mesiacoch už bol muž z Poľska za obdobný čin postihnutý blokovou pokutou. Polícia ho stíha na slobode.

Z obchodu ukradli štyri bicykle:
Krádež vlámaním do jedného z prešovských obchodov so športovými potrebami vyšetrujú od včera prešovskí policajti.
Ku krádeži došlo v noci z pondelka na utorok. Doposiaľ neznámy páchateľ najprv na vchodových dverách obchodu prekonal zámky a v samotnej predajni potom odstránil visiace zámky a lankový zámok, ktorými boli zabezpečené bicykle. Následne odtiaľ ukradol štyri rôzne bicykle, v celkovej hodnote 3 500. - €. Poškodením zároveň spôsobil ďalšiu škodu a to 30. - €. Polícia začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.

Z auta ukradli žiarovky a baterky:
Zatiaľ neznámy páchateľ ukradol v Poprade počas včerajšieho popoludnia z dodávky Ford Tranzit žiarovky a baterky.
Auto bolo zaparkované na nakladacej rampe jednej z predajní potravín. Na pravých zadných dverách rozbil okno a z nakladacieho priestoru auta ukradol tri kartóny žiaroviek a 15 kartónov bateriek. Poškodenej firme tak krádežou vznikla škoda 1 940. - € a poškodením 250. - €.
 

Vyberte región